Find bedste Håndcreme blandt 232 Produkter, 32 Brands og 58 Forhandlere her på Håndcreme.dk

Bedste La Roche-Posay Håndcreme: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Håndcreme.dk, det helt rigtige sted at finde La Roche-Posay håndcremer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 La Roche-Posay håndcremer

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på La Roche-Posay håndcremer | ✅ Håndcreme-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste La Roche-Posay håndcremer

  Her kan du se hele vores liste over de bedste La Roche-Posay håndcremer som du kan finde lige nu.

  1: La Roche-Posay Cicaplast Mains Barrier Repairing Cream 50 ml

  Hvorfor vælge La Roche-Posay Cicaplast Mains Barrier Repairing Cream 50 ml?

  Denne håndcreme egner sig specielt til sprukne, revnede og tørre hænder, samt hverdagens småskader og tørheder. Cremen har en genopbyggende, beskyttende og beroligende virkning på huden. Derudover styrker den hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Cremen trænger hurtigt ind og arbejder med huden, så du slipper for de fedtede fingre. Kan anvendes både af børn og voksne. Er fri for parabener. Anvendelse: Brug dagligt efter behov, og altid på tør hud.

  2: La Roche-Posay Lipikar Xerand Hand Repair Cream 50 ml

  Hvorfor vælge La Roche-Posay Lipikar Xerand Hand Repair Cream 50 ml?

  Intensiv fugtgivende creme til meget tørre hænder.Meget tørre og irriterede hænder har ikke den samme gode beskyttende hudbarriere på grund af gentagne belastninger (såsom klimatiske forhold og hyppig håndvask). Denne håndcreme er super fugtgivende og reparerende og hjælper med at genoprette kutanbarrieren og beskytter huden mod daglige stressfaktorer. Cremen trænger øjeblikeligt ind og fedter ikke. Den indeholder Termisk kildevand. 100% af den Sheasmør der er i cremen, kommer fra et socialt ansvarligt sourcingprogram i Burkina Faso.Anvendelse:Påfør cremen på hænderne så ofte som nødvendigt, og masser ind, indtil den er absorberet.

  Andre mærker af håndcremer

  På vores liste her har vi samlet de La Roche-Posay bedste håndcremer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige håndcreme til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top